Ta strona wykorzystuje cookies, aby zwiększyć swoje doświadczenie.
Więcej informacji

SABATACK: innovative adhesives for the transport sector

czwartek, 15 grudnia 2016

De samenwerking tussen MERCKX en SABA bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden met een nieuw productgamma voor een nieuwe markt!

Sabatack transportDe transportsector is volop in ontwikkeling. Bij de bouw van moderne voertuigen komt heel wat nieuwe technologie kijken, en kiest de constructeur vaak voor nieuwe materialen. SABA Dinxperlo BV verricht daarom continu onderzoek naar de beste lijm- en afdichtingssystemen, toegespitst op de bouw van trailers, bussen, caravans, graafmachines en andere professionele voertuigen. 

Sabatack®-lijmen bieden proceszekerheid, duurzaamheid, eenvoudige verwerking en betrouwbaarheid. Met een omvangrijk team van specialisten en meer dan 80 jaar ervaring is SABA Dinxperlo BV dé partner voor voertuigbouwers in de transportindustrie.


VOORDELEN

Verlijming als verbindingstechniek is in de voertuigbouw een belangrijk onderdeel van de totale constructie. Door het gebruik van Sabatack®-lijmen bespaart u tijd en kosten.

Sabatack® combineert lijmen én afdichten in één product

- De lijm is UV-bestendig en bestand tegen barre weersomstandigheden en extreme hitte (tot 120°C)

- De lijm hardt snel uit en is als ‘booster’ verkrijgbaar

- Sabatack® is een label-free product en bevat geen isocyanaten, siliconen of oplosmiddelen.


Toepassingen

Sabatack® is geschikt voor de bouw en reparaties van machines, voertuigen en toebehoren.

Image titleVoertuigen worden in de transportsector lichter en esthetischer. Hiervoor worden steeds meer kunststoffen gebruikt die minder wegen maar wel stevig moeten zijn. Sabatack® is de perfecte oplossing voor het probleemloos verlijmen en afdichten van moderne kunststoffen, er is een oplossing voor het verlijmen van polypropyleen!


Daarnaast bImage titlelijven metalen erg belangrijk bij de bouw van voertuigen. De Sabatack®-lijmen bieden een uitstekende  hechting op zowel behandelde als onbehandelde metalen, roestvast staal en aluminium!

Tot slot zijn de lijmen ook heel geschikt om ruiten van transportvoertuigen te hechten. Ruiten vormen alsmaar meer een structureel onderdeel van het voertuig, en dragen bij aan de stevigheid van de constructie!
Het gebruik van de Sabatack® 760-serie zorgt bovendien voor een betere geluidsdemping en meer vrijheid op het vlak van design.

Ontdek hier alle Sabatack® producten en bestel makkelijk online.

Wczytywanie
Wczytywanie