Diese Website verwendet Cookies um Ihre Erfahrung zu verbessern.

Op zoek naar een vacature voor commercieel & administratief medewerk(st)er in Lokeren?


De Belgische lijmgroep GLUECOM GROUP is op zoek naar een commercieel / administratief medewerk(st)er, B2B voor haar vestiging in Lokeren die gespecialiseerd is in de niche productie van jelly glues en distributie van producten die geproduceerd worden in andere vestigingen van de groep. Deze lijmen zijn terug te vinden in de papier-, verpakkings- en de grafische industrie, voor de productie van o.a. dozen, (luxe)verpakking, ringmappen, boeken, gezelschapsspelen nog zoveel meer! Hiervoor zijn we op zoek naar een commercieel & administratief medewerk(st)er (m/v) om de activiteiten in Lokeren verder uit te breiden.

Wie zijn we?
Gluecom is een belangrijke producent van industriële lijmen. Onze producten worden wereldwijd gebruikt in de papier- en verpakkingsindustrie, de grafische industrie, hout & bouw en algemene industrie. Onze eerste productiefaciliteit werd gesticht in 1924 en Gluecom heeft nu vestigingen in België (Brugge & Lokeren), Frankrijk (Parijs), UK (Birmingham & Manchester) en Polen (Warschau). Gluecom biedt een combinatie van ervaring, hooggekwalificeerde mensen en de laatste technologieën met lokale service en een persoonlijk, professioneel klantencontact. Gluecom blijft jaarlijks groeien, dankzij continue investeringen in nieuwe apparatuur en faciliteiten, onderzoek en ontwikkeling, een grote betrokkenheid tot klantenservice en de toewijding van een 100-tal medewerkers. Kort gezegd, wij combineren de voordelen van een groep met de scherpte en focus van een KMO.

Jobinhoud:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het volledige commercieel beheer van de klanten samen met verkopers. Hierdoor zal je een nauw contact hebben met het wereldwijde klantenbestand. Zo zal je bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor een aantal processen zoals prijsberekeningen, orderregistratie, -verwerking, -opvolging, logistieke afhandeling, kredietverzekering, klantenaanvragen, … Kortom een alomvattende salesjob! Wij zoeken een persoon die verantwoordelijkheid kan opnemen en gedreven is om klanten zo goed mogelijk te dienen in een professionele omgeving.

Profiel:
Je hebt een bachelor/master (hogeschool of universiteit) of gelijkwaardig (ervaring)
Je bent sterk taalvaardig: NL, FR, ENG en (DE), gesproken en geschreven
Je hebt commerciële feeling, economische kennis
Kennis of feeling voor marketing is een plus
Je hebt een enthousiaste, dynamische persoonlijkheid
Je kan vlot overweg met de courante Office toepassingen (Excel, Word, Outlook)
Je hebt kennis van ERP systemen (SAP/NAVISION/…)
Je werkt zeer nauwkeurig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen

Wat kan je verwachten?
- Competitief salarispakket met aantrekkelijke voordelen op basis van jouw ervaringsniveau en opleiding
- Korte communicatielijnen naar het management
- Trainingsmogelijkheden
- Ruimte voor eigen inbreng
- Zelfstandig werken
- Bovenop 20 vakantiedagen, nog 12 ADV-dagen
- 4/5 regeling mogelijk

Waarom Gluecom Group?
Wij zijn een snelgroeiende KMO in een internationale context met een toekomstgericht product. Onze producten zijn in diverse industrieën en toepassingen terug te vinden. Daarnaast zorgt onze afzetmarkt van industriële klanten (B2B) voor een professioneel kader om te werken. Ondernemerschap en zelfstandig werken staan centraal bij Gluecom Group. Wij laten dan ook veel ruimte voor initiatief. Je neemt actief deel aan het duurzame beheer en de ontwikkeling van het wereldwijde klantenbestand. Een aangename werkomgeving met veel uitdagingen is een van onze basiswaarden.

Interesse?
Stuur vandaag nog jouw cv naar louis.piette@gluecom.eu of contacteer ons op +32 9 340 47 60

Na analyse van jouw sollicitatie nemen wij binnen maximaal 10 dagen contact met je op om een evt. kennismakend gesprek in te plannen. Na positieve analyse volgt kort daarna een tweede en laatste gesprek.

Laden
Laden